Schrijf een beoordeling

Geef nu jouw eigen beoordeling van de instelling of bedrijf waar jij Spaans hebt geleerd. Deze beoordeling, ook wel ‘review’, helpt anderen op weg bij het maken van een keuze en maakt het eenvoudiger om een keuze te maken tussen de vele opties die er zijn voor het leren van de Spaanse taal. Via de link ‘Spaans leren opties’ kun je op zoek naar het bedrijf of (taal)organisatie waar jij Spaans geleerd hebt. Bij elk bedrijf kun je dan direct een review toevoegen. Staat een instelling waar je een review over wilt geven er niet bij, geef dit dan hier door.

Om een voorbeeld te zien van hoe jouw beoordeling er uit kan gaan zien, bekijk een van de reviews van de instellingen die een plek hebben in de top 20 ranglijst van instellingen om Spaans te leren.

Hoe komt de ranglijst tot stand?
De ranglijst komt  geautomatiseerd tot stand gekomen op basis van een gemiddelde uit de beoordelingen van mensen die praktijkervaring hebben bij een specifieke instelling. Hierbij wordt er gekeken naar het gemiddelde uit de ‘ster’ beoordelingen ten aanzien van de drie peilers. Voor elk onderdeel kun je in de beoordeling een toelichting geven.
* Prijs (maximaal 5 sterren mogelijk).
Hoe heb je de prijs van de Spaanse les ervaren? Vond je het in verhouding juist veel geld voor de cursus, of was je helemaal tevreden en was de prijs in verhouding met wat je ervoor terugkreeg?
* Begeleiding (maximaal 5 sterren mogelijk).
Hoe heb je de begeleiding ervaren, professionele vakbekwame docent? Ontstond er een goede sfeer om Spaans in te leren? Wat waren de (negatieve) aspecten die verbeterd zouden kunnen worden?
* Accommodatie (maximaal 5 sterren mogelijk).
Hoe was de accommodatie waar de les gegeven werd? Waren de faciliteiten goed? Professionele hulpmiddelen aanwezig die bijdroegen aan goede Spaanse les? Aantrekkelijke omgeving om les te krijgen?

De lijst is continu aan verandering onderhevig want het toevoegen van een beoordeling kan de ranglijst beïnvloeden. Zo kan het dus voorkomen dat een talenschool die nog maar 1 beoordeling (met aangevinkt de sterren), gemiddeld hoger uitkomt dan een talenschool die reeds veel meer beoordelen heeft. Omdat er continu nieuwe beoordelingen op deze website bijkomen, zal er op termijn een evenwichtige ranglijst ontstaan. Als (oud)cursist kun je hierbij helpen door nu ook jouw mening door te geven!