Spaans vertalen

Er zijn heel veel mogelijkheden om een tekst in het Spaans te laten vertalen, of andersom om een Spaanse tekst te laten vertalen naar een andere gewenste taal.  Je kunt terecht bij een van de honderden vertaalbureau waar je de tekst proffesioneel handmatig kunt laten vertalen.  Enkele voorbeelden hierbij zijn spaansperfect.nl, taalspectrum.nl, vertaalbureau the languagelab, juridischvertaalwerk.nl en vertaalbureau-spaans.nl.

Daarnaast zijn er ook veel programma’s beschikbaar waarbij je automatisch tekst in het Spaans kunt laten vertalen. Zo is Googe Translate wellicht het meest bekende gratis programma waarbij je ook gelijk de uitspraak terug kan horen. Een ander veelgebruikt programma is Babylon software die je gratis naar je eigen pc kan downloaden.

Als je vaak en veel teksten moet vertalen naar het Spaans dan is de goedkoopste optie uiteraard om zelf de taal te leren. Bekijk via SpaansLeren.info de mogelijkheden van alle taalscholen om je te oriënteren waar en bij wie je Spaans zou willen leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*