Spaanse stage

Spaanse stage volgen is een populaire manier om tijdens een studie op een aangename manier Spaans te leren. Een Spaanse stage is een goede manier om te leren over de Spaanse cultuur, de Flamenco willen dansen of om elke dag Tapas te eten in een leuk tapasbarretjes.  Er zijn talenscholen die ook de mogelijkheid bieden om een Spaanse stage te volgen.  Indien dit het geval is, staat dit bij de gegevens van de instantie vermeld in het overzicht op deze site.

Voor specifieke stages kun je ook kijken op buitenlandsestage.nl/stage/spanje  Als vertegenwoordiger van een groot aantal lokale stagebureaus kunnen ze jou succesvol helpen bij het vinden van een stageplaats. Het bedrijf is gevestigd in centrum van Alphen aan den Rijn en bemiddelt hoogwaardige stages op maat voor de studierichtingen Marketing / Communicatie, Bedrijfskunde / Management, Financieel / Administratief, Facility / Toerisme / Horeca, Techniek / Bouwkunde en ICT / Informatica.

Een ander voorbeeld is practicas.nl Dit bedrijf wil samen met jou, gericht op jouw toekomst, een passende stageplaats zoeken in (Zuid) Spanje die aansluit bij jouw opleiding.

Voor meer informatie over stages in het algemeen kun je ook kijken op stage.startkabel.nl, Indien je meer informatie zoekt over traineeships, dan is traineeship.startpagina.nl een zeer informatie startpagina meet vaal handige links bijeen gezet.