Spaans woordenboek

Een hardcopy woorden is natuurlijk altijd aan te raden om op je bureau erbij te hebben liggen als je net de betekenis van een bepaald Spaans woord zoekt. Via Bol.com kun je eenvoudig en snel kiezen uit vele tweedehands en nieuwe exemplaren. Via het internet kun je echter ook verschillende Spaanse woordenboeken gratis raadplegen. Hieronder hebben we er enkele op een rijtje gezet die je direct online kunt bekijken.

Woxicon heeft een Spaans woordenboek online staan met veel gebruikte vertalingen, definities, synoniemen, en Spaanse werkwoordsvormen.

diccionarios.com heeft een uitgebreid online Spaans woordenboek met daarbij ook een synoniemenwoordenboek en de optie voor het vervoegen van Spaanse werkwoorden.

pdictionary.com laat ook een Spaans woordenboek zien, maar handig van deze website is het toevoegen van plaatjes bij de woorden als extra hulpmiddel.

gomadrid.com/spanish-food-dictionary Alle Spaanse woorden op culinair gebied zijn hier terug te vinden, ideaal voor alles wat met Spaans koken, recepten, voeding en ingrediënten te maken heeft.

languageguide.org/spanish Dit is een handige Spaanse taalgids die als groot voordeel heeft dat je ook direct via een geluidsfragment het woord gesproken terug kunt beluisteren. De woorden zijn daarbij ook toegelicht met plaatjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*