Spaanse restaurants

Er zijn in Nederland zeer veel Spaanse restaurants en vaak hebben deze restaurants een Spaanstalige eigenaar of werkt er personeel wat Spaans spreekt. Door het bezoeken van een Spaans restaurant kun je naast het proeven van Spaanse gerechten vaak dus ook de mogelijkheid hebben om de Spaanse taal te spreken. Bekende Spaanse gerechten zijn onder andere Paella (rijstgerecht met kip en zeevruchten), gebakken garnalen, olijven gemarineerd in citroensap met knoflook, Tortilla Española (Spaanse aardappel omelet), Zarzuela (Spaanse visschotel), Pollo al Ajillo (kip met knoflook), Albóndigas en Salsa de Almendras (gehaktballetjes in amandelsaus), gegrilde groente met knoflookmayonaise en gegrilde inktvisjes.
Om te weten waar er in jouw omgeving Spaanse restaurants zijn te vinden hebben we hieronder een aantal handige adressen als naslag bijeen gezet.

Iens
IENS Independent Index biedt sinds 1998 onafhankelijke restaurantinformatie en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste bron voor restaurantinformatie van Nederland. IENS biedt haar doelgroep de informatie aan via de website, social media en op smartphones. De website is de meest bezochte restaurantzoekmachine van Nederland met meer dan 5,5 miljoen unieke bezoekers per jaar die de beschikking hebben over een database van meer dan 18.000 restaurants
Website: www.iens.nl

Spaanserestaurants.nl 
De Spaanse restaurants die u kunt vinden op SpaanseRestaurants.nl hebben stuk voor stuk hun eigen identiteit. U waant zich in Spaanse sferen. De hartelijke warme Spaanse gastvrijheid in combinatie met de authentieke Spaanse gerechten en de mediterrane uitstraling van de restaurants geven u het gevoel in Spanje te zijn.
spaanse-restaurants-drenthe
spaanse-restaurants-flevoland
spaanse-restaurants-friesland
spaanse-restaurants-gelderland
spaanse-restaurants-groningen
spaanse-restaurants-limburg
spaanse-restaurants-noord-brabant
spaanse-restaurants-noord-holland
spaanse-restaurants-overijssel
spaanse-restaurants-utrecht
spaanse-restaurants-zeeland
spaanse-restaurants-zuid-holland
website: www.spaanserestaurants.nl


Voor reacties, opmerkingen of suggesties voor deze subpagina, neem contact op met de redactie.