Fuentes


Fuentes Academia de Español, noemt zich het grootste Spaanse taalinstituut van Nederland. Je kan er Spaans leren op 12 niveaus in 14 verschillende steden. Je kunt je cursus ook volgen op een van de partnerscholen in Cádiz, Córdoba, Madrid, Sevilla en Valencia. Je kunt je online aanmelden voor de cursus van je keuze. Ook al het lesmateriaal is via de website beschikbaar. Het docententeam zal er alles aan doen om je deze prachtige taal zo snel mogelijk te leren! Fuentes verzorgt alleen groepscursussen Spaans. Wil je liever privéles volgen? Dan kunnen we je in contact brengen met een van onze docenten die voor privélessen beschikbaar is. Bij de beginnerscursussen bestaat de klas uit 8 tot maximaal 15 cursisten. Bij de conversatiecursussen en de cursussen voor halfgevorderden en hoger zijn er minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Locatie:
Nederland (Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Haarlem, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle)
Spanje (partnerscholen in Cádiz, Córdoba, Madrid en Sevilla )

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door! 
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst) 

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

10 Comments on “Fuentes

 1. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Handig dat ze in veel verschillende steden Spaans geven zodat je eventueel het leren van Spaans kan combineren met het bezoeken van verschillende steden.

 2. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ik volg sinds een aantal jaren cursussen bij Fuentes en moet zeggen dat ik dat met erg veel plezier heb gedaan. De lessen worden bijna allemaal gegeven door leraren die Spaans als moedertaal hebben, de cursustijden zijn werkende-mens-vriendelijk en een erg leuke bijkomstigheid is de mogelijkheid om voor een of een aantal weken lessen te volgen bij de partners in de Spaanse steden. In 2007 ben ik een weekje naar school geweest in Valencia middels Fuentes en dat was een heel erg leuke en leerzame ervaring.
  Ook niet onbelangrijk is de goede prijs-kwaliteit verhouding en de leuke sfeer tijdens de lessen. Er wordt les gegeven in kleine groepen, dus genoeg aandacht van de lera(a)r(es).
  Inmiddels heb ik het hele cursustraject doorlopen, en ben nu halverwege opnieuw ingestapt om het Spaans op peil te houden. Wat mij betreft zeker een aanrader als je simpel Spaans voor de vakantie wilt leren, of een serieus gesprek met een Spaanstalige aan wilt gaan.

 3. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Spaanse lessen volgen bij Fuentes is echt een aanrader.
  Zelf ben ik ongeveer anderhalf jaar geleden begonnen.
  De cursussen hebben een mooie opbouw en de readers geven genoeg houvast. Ik heb een enthousiaste Spaanse docente en omdat de groepen nooit te groot worden is er genoeg mogelijkheid tot conversatie, uiteraard in het Spaans. Erg leerzaam en daarbij ook erg leuk.

 4. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen

  Ik adviseer cursisten die geïnteresseerd zijn om Spaans te volgen liever geen gebruik te maken van de diensten van Fuentes. Het lesmateriaal is weliswaar in de prijs inbegrepen echter vind het niet voldoende. Grammatica is te beknopt om als beginner voldoende kennis op te doen. Tevens vind ik de service na betaling van de oprichter bijzonder slecht. Kijk goed naar de voorwaarden voordat iemand zich inschrijft. Het Volkuniversiteit levert beter kwaliteit.

 5. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ik was blij en verrast over wat ik geleerd heb in een week Spaans super intensief bij Fuentes. Hartstikke leuke, interactieve lessen waarin je vanaf les 1 Spaans spreekt. Nu bezig met Beginners 2 in een rustiger tempo en ook dat bevalt goed. Goed lesmateriaal, native speakers als docent, kleine groepen, betaalbaar. Actueel lesmateriaal is ook een verademing. Leuk om woorden voor sociale media, apestaartje en internet te leren, dat ben ik elders nog niet tegengekomen. Aanrader.

 6. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  de vergevorderden 2 cursus zit er bijna op wij maken naast de reader gebruik van het boek el mundo en espanol wij vinden dit als groep zeer intressant en leer zaam er staan veel leuke en intressante onderwerpen in die wij in onderling overleg uit kiezen zeer aan te bevelen

 7. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Net 2 weken in Argentinie op vakantie geweest en ik was verbaasd hoe goed de lessen van Fuentes aansloten op de praktijk, en dat na slechts 8 maanden Spaanse les!!! Alle thema’s heb ik kunnen gebruiken.

 8. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ik heb net de cursus conversatie 1 afgerond. Ik ben erg te spreken over de begeleiding door de docent (Spaans als moedertaal). Vanaf de eerste tot en met de laatste les heeft de aangeboden leerstof me geboeid. Er zit een pittige opbouw in, maar door de goede begeleiding pik je de zaken snel op. Locatie is prima. Ik kan Fuentes van harte aanbevelen.

 9. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Het is een ontzettend leuke basiscursus, in een leuke sfeer gegeven door een zeer enthousiaste docent.

  Het belangrijkste wat ik geleerd heb is simpele zinnen, getallen, losse woorden.

  Wat ik leuk aan deze cursus vond is de kleine groep en ontspannen sfeer.

 10. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Leuke manier om Spaans te leren en prima te betalen. Nu alweer bezig met de 5e cursus: Halfgevorderd 2. Docenten zijn allemaal “native speakers” veelal uit Latijns Amerika en erg vriendelijk. Persoonlijk vind ik de kleine klasjes waarin je werkt een erg prettige manier om les te krijgen.
  Mijn enige minpuntje is eigenlijk dat de docenten soms niet zodanig goed Nederlands spreken dat ze dingen echt accuraat kunnen vertalen of uitleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek