La Maravilla

Met enthousiastme en passie geef ik sinds 2003 lessen in de Spaanse taal. De lessen zijn voor bedrijven, particulieren en daarnaast geef ik nog les aan 2 groepen van een basischolen in Kapelle. Een lesjaar loopt vanaf september tot april van het schooljaar erna óf vanaf januari tot het einde van het kalenderjaar. Voor het leren van de grammatica wordt gebruik gemaakt van duidelijk lesmateriaal wat door mijzelf geschreven is. De lessen worden regelmatig ondersteund met aanvullend materiaal zoals muziek, films, spelletjes en artikelen. Deelnemers worden in een vroeg stadium uitgedaagd om in het Spaans te converseren. Tijdens het eerste jaar leert u de basis van het Spaans in de tegenwoordige tijd gebruik makend van regelmatige werkwoorden. Lessen vinden wekelijks met  uitzondering van schoolvakanties plaats. In totaal zijn er 25 lessen van 1 uur.  Voor praktische ondersteuning wordt tijdens het eerste jaar gebruik gemaakt van het boek “Spaans a la carte”.


Locatie:
  Goes

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

6 Comments on “La Maravilla

 1. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Beste,
  Een vriendin en ik willen graag spaans leren, zo intensief en snel mogelijk. Wij hebben de tijd om lessen in te plannen tot Januari. Bijvoorbeeld 1/2 privelessen per week.
  Wat zijn hier de mogelijkheden tot?
  Mvg, hoor graag van u.

 2. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Beste,
  Een vriendin en ik willen graag spaans leren, zo intensief en snel mogelijk. Wij hebben de tijd om lessen in te plannen tot Januari. Bijvoorbeeld 1/2 privelessen per week.
  Wat zijn hier de mogelijkheden tot?
  Met vriendelijke groet, hoor graag van u.

 3. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Superleuke docente, goeie lessen , kleine groepen , ook voor thuis goed leermateriaal en ondanks de Corona is er heel veel werk verzet om de lessen door te laten gaan via Skype dus voor mij een 10

 4. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ik volg nu al enkele jaren Spaanse lessen bij La Maravilla en dat bevalt uitstekend, je leert op een hele prettige, ongedwongen manier de grammatica en spraak met een heel duidelijk en leuk (werk)boek. Er worden ook taalreizen georganiseerd voor degenen die dit willen. Ik heb zelf weinig gelegenheid tot huiswerk maken maar dat is ook niet echt nodig om erbij te blijven, heel fijn.

 5. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Spaans leren bij La Maravilla is zowel leuk en gezellig als nuttig en leerzaam. Natuurlijk speelt het leren van de Spaanse taal en het verkrijgen van praktische taalvaardigheid een grote rol, maar daarnaast wordt ook uitgebreid en met groot enthousiasme aandacht besteed aan de spaanstalige cultuur, waarbij bijvoorbeeld kenmerkende verschillen tussen Spanje en Zuid-Amerika aan de orde komen. De brede variatie in lesmateriaal, met gebruikmaking van video, muziek, diverse spelvormen maar ook – afhankelijk van het niveau van de lesgroep – soms diepgaande discussies naar aanleiding van artikelen over cultuur, wetenschap, politiek en andere zaken, maakt dat de lessen te allen tijde zeer boeiend zijn.

  La Maravilla is zowel voor beginners als voor gevorderden een echte aanrader!

 6. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  1e jaar bijna afgerond.
  Een leuke ervaring en op een speelse manier wordt de grammatica eigen gemaakt….lessen zijn gezellig en ontspannen, nu met covid19 via Skype ook heel erg handig omdat de lessen worden opgenomen zo mis je eigenlijk nooit een les en Corina is een gezellige docente die d.m.v. haar eigen reizen ons de taal goed eigen kan maken ….ik ga voor het 2e jaar graag verder bij ‘La Maravilla’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek