Academia Atlantika

De naam van onze Spaanse taalscholen “Atlantika”, is te wijten aan het feit dat onze eerste twee Spaanse scholen zich bevinden aan de Atlantische kust, een in O Grove (Galicië) en de andere in Conil de la Fra. (Cadiz). De andere twee Spaanse scholen zijn gelegen in de prachtige steden Sevilla (Andalusië), Quito (Ecuador), Playa del Carmen (Mexico) en San Jose de Heredia (Costa Rica). Quito is uitgeroepen tot een World Heritage Center van de UNESCO.

We onderwijzen Spaans als vreemde taal nu al bijna 20 jaar. Onze ervaring stelt ons in staat om op maat gemaakte cursussen Spaans  aan te bieden. Wij garanderen de beste voorwaarden voor een onverslaanbare prijs. We geven Spaanse cursussen aan ieders behoeften: voor het werk, academische doeleinden of gewoon voor de lol van het bestuderen van de taal en uit interesse voor de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur. De Spaanse cursussen zijn beschikbaar het hele jaar door, met verschillende combinaties en verschillende niveaus.

Onze Spaanse scholen worden gerund door een toegewijde groep van professionals die voortdurend actualiseren onze Spaanse studieprogramma’s en herzien en de ontwikkeling van onze lesmethoden. Onze scholen zijn ook speciaal gebouwde. In Quito, Playa del Carmen en San Jose de Heredia werken we samen met bekende kwaliteit talenscholen waar onze cursussen organiseert in Latijns-Amerika. Op ACADEMIA Atlantika kunt u genieten van uw verblijf, onze vriendelijke sfeer en een warm welkom!

Locaties in Spanje:  
O Grove (Galicië), Conil de la Fra. (Cadiz), Sevilla (Andalusië)
Locatie in Mexico:  Playa del Carmen (Mexico)
Locatie in Equador: Quito
Locatie in Costa Rica: San Jose de Heredia

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

8 Comments on “Academia Atlantika

 1. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ik kan uit ervaring spreken dat Atlantika Conil een super Spaanse school is. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, goede kwaliteit maar ook met een gezonde dosis humor. De appartementen bij de school zijn top. Leuke sfeer, goede leraren en leuke activiteiten. Al met al een echte aanrader!

 2. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ik heb al meerdere cursussen gevolgd bij de academia Atlántika in Conil.
  De school ligt midden in het centrum van het authentieke dorpje en op vlakbij het prachtige lange witte strand.
  De leraren zijn erg profesioneel en vinden een goede sfeer heel belangrijk.
  Elke dag worden er activiteiten georganiseerd, dit kan zijn een excursie naar Cadiz, het samen bereiden van Paella of een tapas route door de smalle straatjes van Conil.
  De school is voor mij en voor velen andere cusristen die al jaren steeds weer terugkomen, als een warme familie.
  Vandaar dat ik iedereen die in een ontspannen manier spaans wilt leren en daarbij genieten van het prachtige Andalusie, de Academia Atlántika ten zeerste kan aanbevelen!!

 3. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ieder jaar als ik in de zomer weer naar Conil ga, verheug ik me op de spaanse lessen van Academia Atlántika. Er heerst altijd een gezellige, ongedwongen sfeer en de lessen zijn altijd zeer boeiend. Zowel de leraren, als de cursisten zijn zeer enthousiast, ook tijdens de buitenschoolse activiteiten die er ruimschoots georganiseerd worden. Op deze manier kun je tijdens de vakantie het nuttige en aangename verenigen in het zonovergoten Conil!

 4. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Als 3e jaars leerling ROC Eindhoven heb ik tijdens mijn vakantie 2 weken extra spaanse les gevolgd aan de Academia Atlantika in Conil. Het was een geweldige ervaring, op een korte tijd is mijn spaansnivo gigantisch ontwikkeld. Veel nationaliteiten aanwezig op school waardoor de sfeer erg ongedwongen was. Prachtige kamer bij de school die ik deelde met leeftijdgenoten. Na de les erg genoten van de georganiseerde fietstochten, stedentrips en tapasbars. Een ECHTE AANRADER zowel prive of als groep via school om spaanseles aan de Academia Atlantika in Conil te volgen. Ik ga weer in 2013!

 5. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Als 3e jaars leerling ROC Eindhoven heb ik tijdens mijn vakantie 2 weken extra spaanse les gevolgd aan de Academia Atlantika in Conil. Het was een geweldige ervaring, op een korte tijd is mijn spaansnivo gigantisch ontwikkeld. Veel nationaliteiten aanwezig op school waardoor de sfeer erg ongedwongen was. Prachtige kamer bij de school die ik deelde met leeftijdgenoten. Na de les erg genoten van de georganiseerde fietstochten, stedentrips en tapasbars. Een ECHTE AANRADER zowel privéles of als groeples via school om spaanseles aan de Academia Atlantika in Conil te volgen. Ik ga weer in 2013!

 6. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Oktober 2012 ben ik met mijn man en dochter van 2 naar Conil afgereisd. In de ochtend volgde ik spaanse les bij Academia Atlantika en in de middag vierde ik vakantie met ons gezin in en om het prachtige dorp Conil. De lessen zijn van zeer goed nivo en ik als beginner heb veel geleerd van de zeer gedreven en enthousiaste leraren en leraressen van Academia Atlantika. Dit jaar juni gaan we weer met het hele gezin.

 7. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Dit was een goede cursus. Ik heb eerst een beginnerscursus gehad bij Taalschool Fleury in Groningen (http://taalschoolfleury.nl) en hierdoor Spaans leren spreken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek