Berlitz

Taalstudenten overal ter wereld zijn laaiend enthousiast over de Berlitz Methode®. Of u om zakelijke dan wel privéredenen een taal wilt leren: levendig, actief leren met Berlitz is één van de meest succesvolle methodes om doeltreffend en plezierig een taal te leren. Al onze cursussen zijn gebaseerd op de volgende grondslagen van de Berlitz Methode®:

De behoeften van de cursusdeelnemers staan centraal. Wij voeren een duidelijke analyse uit van uw behoeften, namelijk wat uw doelstellingen zijn, welke situaties u wilt beheersen en welke vaardigheden u nodig heeft. Dit betekent dat de lessen precies zijn aangepast aan uw persoonlijke taaldoelstellingen. Spreek en denk van begin af aan in uw doeltaal. Door de nieuwe taal voortdurend te gebruiken en door de interactie met de moedertaalsprekende docent en de medestudenten wordt u onmiddellijk helemaal ondergedompeld in uw nieuwe taal. U leert sneller en uw leervooruitgang ligt beduidend hoger dan bij tweetalig onderwijs.
De dialoog vormt de kern van het taalonderwijs van Berlitz. Enkel deze actieve, levendige leermethode garandeert dat u snel en zonder remmingen in uw nieuwe taal kunt communiceren. Om een goed evenwicht te bereiken tussen vloeiend spreken en zich accuraat uitdrukken, bieden wij u de mogelijkheid om vrij met de taal om te gaan. Terwijl u dat doet, geven wij u tips en suggesties over hoe u een en ander kunt verbeteren. Zodoende krijgt u het nodige zelfvertrouwen om de taalstructuren correct te gebruiken en de taal vlot te leren spreken.

De grammatica wordt zodanig gecorrigeerd dat er een evenwicht ontstaat tussen accuraatheid en vloeiend spreken. Saaie grammaticaoefeningen behoren tot het verleden. In plaats daarvan leert u de grammatica correct te gebruiken door de taal actief te spreken, “intuïtief” zogezegd. Adequaat leren. Met behulp van praktische oriëntatiemiddelen zoeken we tijdens de lessen samen uit hoe u het liefst leert en ook hoe u het meest effectief leert. Uw persoonlijke leerstrategie wordt zodoende onderdeel van de cursus. De keuze van cursusmaterialen gaat volgens hetzelfde principe en is gebaseerd op wat u nodig heeft.
Locatie: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Maastricht

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

1 Comment on “Berlitz

  1. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

    Prijs
    Begeleiding
    Leerplek

    Tevreden over de manier waarop je les krijgt in de Spaanse taal, het is goed bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek