Casa Sevilla Spaans taal- en cultuurhuis

Altijd al Spaans willen leren maar nooit de stap gezet, of wilt u de draad weer eens oppakken? Casa Sevilla biedt Spaanse les op elk niveau en in kleine groepen van maximaal acht personen. Er zijn zowel lessen in de ochtend als in de avond.  Casa Sevilla werkt volgens het Europees Referentie Kader (ERK) dat momenteel op de meeste leergangen van alle moderne vreemde talen wordt toegepast. De cursussen Spaans zijn onderverdeeld in verschillende niveaus (A1/A2/B1/B2/C1) van het Europees Referentie Kader (ERK). Dat betekent dat wanneer u een A2 niveau in Nederland heeft behaald, dit overeenkomt met iemand die een A2 niveau in bv. Frankrijk heeft gedaan. Op deze manier kunt u makkelijker instromen in cursussen in Spanje of andere Europese landen. De niveaus van het ERK zijn ook gekoppeld aan de leergang Caminos nieuw 1.
In alle lessen is veel aandacht voor spreekvaardigheid. De cursist zal vanaf het begin zoveel mogelijk worden uitgedaagd zelf te gaan spreken. In de beginners- en halfgevorderden les wordt de stof in het Nederlands uitgelegd. In de gevorderden les wordt zoveel mogelijk Spaans gesproken terwijl de conversatielessen helemaal Spaans gesproken zijn. De meeste lessen duren 90 minuten.

Locatie:
 Zierikzee

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

 

Beoordelingen Prijs Geen beoordelingen Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen Totaal Geen beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek