Instituto Hispánico

Ons instituut verzorgt verschillende aktiviteiten om de Spaanse taal en cultuur in Nederland te bevorderen. Wij zijn gevestigd op twee locaties, namelijk in Amsterdam ( Oud-Zuid ) en in het Centrum van Doetinchem. Wij bieden in deze twee steden verschillende soorten taaltrainingen en culturele aktiviteiten. Onze cursussen en aktiviteiten zijn bedoeld voor mensen die willen wonen en werken in een Spaanstalig land, die stage gaan lopen in een Spaanstalig land, die voor hun werk of studie Spaans moeten spreken of die de tweede wereldtaal willen spreken.

Onze cursussen worden gegeven door deskundige, bevoegde, native speaking docenten. De voertaal van de cursus is Spaans wat het leerproces versnelt. De cursussen worden gegeven in groepen van 4 tot 8 personen. Men krijgt veel persoonlijke begeleiding en aandacht. Het accent ligt op conversatie.

Locatie:
Amsterdam, Doetinchem

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

 

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

2 Comments on “Instituto Hispánico

 1. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen

  Ik heb een cursus Spaans gevolgd bij het Instituto Hispanico. Ik kan iedereen een cursus aanraden aangezien de docenten op een professionele gezellige manier lesgeven. De groepen zijn klein dus je krijgt veel persoonlijke aandacht. Vanaf de eerste les spraken we Spaans. Nu lukt het mij om op mijn werk ook Spaans te spreken!

 2. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Als leraar Spaans is het heerlijk om eens per week zelf de batterij op te laden en mijn kennis te toetsen en te vergroten. Ik heb mijn DELE C2 diploma en een universitaire graad, maar vind bij Instituto Hispánico mijn stukje Spanje, mi trozo de tierra española. De sfeer speelt hierbij ook een grote rol: de lessen zijn nooit saai, er wordt veel gesproken en gelachen en: Consuelo, ¡eres una persona con chispa!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek