Plieger trainingen

Welkom bij Plieger Training bv. Vanuit Assen ondersteunen wij bedrijven door heel Nederland. Wij zijn pas tevreden wanneer we bij onze opdrachtgevers er in slagen de individuele medewerker, het team en de organisatie in beweging te krijgen en sterker te maken.  Wanneer het advies in het voortraject tot een training leidt, dan stellen wij met behulp van een intake (de beginmeting) de beginsituatie van de cursist(en) vast.
De training zelf is afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en de resultaten uit de intake. Wij besteden extra zorg aan het trainingsmateriaal: waar mogelijk wordt het aangevuld met materiaal en/of voorbeelden uit de eigen praktijksituatie. Op de laatste trainingsbijeenkomst en bij voldoende aanwezigheid (100%) ontvangt iedere cursist een Plieger Trainingcertificaat. Na afloop vindt er een effectmeting plaats.

Vervolgens is het belangrijk hoe het geleerde in de praktijk wordt gebracht. Hoe is de training bevallen? Heeft het al effect gehad op de werkvloer? Na de training nemen wij dan ook contact met u op om de training en de evaluatie te bespreken.  Daarnaast beschikken wij over onze eigen e-learningsite. Op deze site kunnen cursisten onder begeleiding-op-afstand een training volgen of de training van dat moment aanvullen. Korte stukjes theorie worden afgewisseld met veel leuke oefeningen en testen, onder het motto “Al doende leert men”.

Locatie: Assen, provincie Drenhte

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door! 
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst) 

Beoordelingen Prijs Geen beoordelingen Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen Totaal Geen beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek