Saxion Hogeschool

Met vestigingen in Enschede, Deventer en Apeldoorn en bijna 24.000 studenten is Saxion een van de grootste hogescholen in Nederland. Saxion biedt zeer uiteenlopende opleidingen en een groot aantal bijzondere afstudeerrichtingen of specialisaties, zowel nationaal als internationaal. Het onderwijs van Saxion is hoogwaardig, innovatief en ondernemend. De studenten en medewerkers vormen het kloppende hart van de onderwijsinstelling. Alles is erop gericht om de studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt. De samenwerking tussen bedrijven en instellingen is essentieel om de brug naar de beroepspraktijk te slaan. Saxion vindt het belangrijk, dat studenten zelf kunnen kiezen hoe zijn hun studie inrichten. Daarom studeren zij individueel via een persoonlijke leerweg. Daarmee springt Saxion in op de trends van toenemende individualisering en internationalisering. Studenten en medewerkers bewegen zich in een aantrekkelijke leer- en leefomgeving.

Naast Engels, kun je binnen de opleidingen kiezen voor o.a. het leren van Spaans. Je leer de taal en dit geeft je een uitstekende basis om zowel mondeling als schriftelijk te communiceren in uiteenlopende beroeps situaties.

Locatie: Apeldoorn, Deventer, Enschede

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

Beoordelingen Prijs Geen beoordelingen Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen Totaal Geen beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek