Spaans bij Amparo

Speciaal bij Spaans bij Amparo is, behalve de grote aandacht voor de Spaanse Cultuur en de huiselijke sfeer (haast vakantiesfeer), dat men, door de persoonlijke werkwijze (comparatief) heel snel Spaans leert. Het Spaans dat u in Spaans bij Amparo leert, is meer dan alleen de technische kant van de taal. Men leert en begrijpt de Spaanse taal in het kader van het gezamenlijke culturele erfgoed van de Spaanssprekenden (zie ook activiteiten). De sfeer in de les is informeel en huiselijk. Men spreekt veel Spaans zonder de grammaticale oefeningen te verwaarlozen. Natuurlijk is de lerares ‘native speaker’ en wijdt veel aandacht aan het correct uitspreken van het Spaans, met respect voor al zijn verschillende varianten.

Behalve het locaal waar de les plaatsvindt (een enorme keuken met schoolbord), zijn er meerdere ‘studeerkamers’ voorzien van de nodige audiovisuele faciliteiten, waar men zich terug kan trekken voor practicum of zelfstudie. Er is ook een redelijke bibliotheek met Spaanse literatuur- en studieboeken, inclusief de collecties van boeken met gereduceerd woordenaantal voor beginners en gevorderden. Het is ook mogelijk om lessen op uw bedrijfsterrein te krijgen, individueel of in groep. Maar de groepen kunnen nooit groter zijn dan 6 personen en zij zijn van ongeveer hetzelfde niveau. Ze worden gescreend om het verlies van kostbare tijd te voorkomen.

Locatie: Schoorl

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

Beoordelingen Prijs Geen beoordelingen Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen Totaal Geen beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek