Spaans in Limburg

Bij ‘Spaans in Limburg’ worden Spaanse lessen door de docent Ingrid Behage gegeven. Na Chinees en Engels is Spaans de meest gesproken taal in de wereld. In vier continenten begroeten de mensen elkaar ’s ochtends met ¡Buenos días! Er is een leuke en makkelijke methode ontwikkeld om u deze taal op een prettige manier te leren: Caminos. De lessen worden aangevuld met TPRS® oefeningen (Teaching Proficiency through Reading and Storytelling), die in de praktijk heel efficiënt zijn gebleken (lees verder).  Veel tips, oefeningen en muziek dragen er toe bij, dat u telkens meer verstaat en kunt zeggen. De groepen aan wie wordt les gegeven zijn bewust klein, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Minimaal 5 en maximaal 12 personen. Het belangrijkste voor de cursist tijdens de les is de schroom om te spreken te overwinnen. Veel mensen hebben al geprofiteerd van deze methode, hun enthousiaste reactie laat daar geen twijfel over bestaan! De docente is aangesloten bij de VDSN, de Vereniging Docenten Spaans in Nederland.

Locatie: Maastricht

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

 

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

9 Comments on “Spaans in Limburg

 1. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Sinds vorig jaar les van Ingrid, een zeer goede, gedreven ‘profesora’ !
  De lessen zijn gevarieerd, sprankelend; didactisch steken ze goed in elkaar. Speelt overal op in! Veel geleerd! Zeker aan te bevelen!

 2. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  De Spaanse lessen van Spaans in Limburg zijn inhoudelijk en pedagogisch van een uitzonderlijk gehalte. Iedere les munt uit in voorbereiding. Grammatica, spreek en luistertechniek, en begrip van het Spaans komen binnen de lessen voor gevorderden levendig en inspirerend in allerlei onderwerpen aan de orde. Ingrid Behage is een uitstekend docent en coach in deze. “Spaans in Limburg” is een aanrader voor zowel beginner als (ver)gevorderde.
  Ruud W.

 3. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Ik heb in de afgelopen jaren zowel in België als in Nederland spaanse cursussen gevolgd en volg nu al enige tijd spaanse conversatieles bij Ingrid Behage. Haar lessen munten uit in goede voorbereiding,een gevarieerd lesprogramma en een ontspannen sfeer. Elke cursist krijgt de nodige aandacht. Wat mij betreft, een aanrader.

 4. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Ik heb een jaar les gehad van Ingrid Behage. De lessen zijn gevarieerd en daardoor uitdagend en ze is als profesora echt geweldig. Ik raad iedereen aan om bij haar spaanse lessen te nemen.

 5. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ingrid Behage is een hele bekwame en enthousiasmerende docente. Van oorsprong (latijns)spaanstalig, wat goed is voor de fijne kneepjes. Altijd vol verhalen. Regelmatig extra tips en oefeningen via de mail.
  Tip: vraag haar eens om een spaanstalige rondleiding door Maastricht: zeer leerzaam, zowel qua taal als kennis van de stad

 6. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ingrid geeft enthousiast en gedreven les.
  Ze weet goed uit te leggen en de lessen worden afgewisseld met Spaanse muziek waarvan je de teksten kunt meelezen.
  De methode Caminos is speels maar overzichtelijk opgebouwd, het tempo is goed bij te houden.

 7. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen

  Drie jaar lang elke donderdagavond Spaanse les van Ingrid Behage gehad. Dat was stevig. Oefenen,leren,praten,soms ook eten erbij,aan het eind van het seizoen naar een Spaans restaurant met de club,kortom een hele leuke manier om Spaans te leren. En Ingrid als strenge en geweldige profesora!!Gracias!

 8. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Nu ongeveer 3 maanden les van Ingrid gehad. Ze is een enthousiaste en gedreven lerares die zeer goed inspeelt op de wensen en eisen van de klant (mij in dit geval).
  verder doet ze veel communiceren via de mail inclusief extra opdrachten.

 9. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Op een leuke en toegankelijke wijze ruim 1 jaar Spaanse lessen gevolgd bij professora Ingrid.
  Wil je op een leuke manier Spaans leren spreken en lezen met voldoende aandacht, voor bijv. op vakantie of om eens een Spaanstalige krant te lezen, dan raad ik haar van harte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek