Spaans van Annemarie Christiaansen

 De Spaanse les wordt gegeven door  Annemarie Christiaansen. Zij is docente/ beëdigd vertaalster Spaans en zal u op een luchtige, maar leerzame manier door het boeiende landschap van de Spaanse taal en cultuur leiden. De ervaring in de Spaanse taal is opgedaan gedurende haar 8-jarig verblijf in Zuid- Amerika, waar ze met name de spreekvaardigheid heeft geleerd en toegepast.

Ook vertalingen vanuit het Nederlands naar het Spaans en viceversa worden verzorgt. Tevens worden er Nederlandse privéles aan Spaanstaligen gegeven. Het accent ligt bij elk cursusjaar Spaans zoveel mogelijk op de spreekvaardigheid, maar de grammatica mag natuurlijk ook niet vergeten worden. Vandaar dat alle 4 de vaardigheden worden toegepast: lees-, luister-, schrijf- en natuurlijk de spreekvaardigheid.

Locatie: Koudekerke

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

 

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

3 Comments on “Spaans van Annemarie Christiaansen

 1. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek Geen beoordelingen

  Een zeer enthousiaste, extraverte en bevlogen Nederlandse docente die door haar verblijf in Zuid Amerika veel kennis heeft opgedaan en dit met plezier overbrengt op haar leerlingen. En dit allemaal met een grote dosis humor. De lessen zijn vooral heel praktisch en op een heel rustig tempo wordt de kennis zonodig weer wat opgefrist . De mogelijkheid bestaat als leerling deel te nemen aan een reisje Spanje en ook wordt 1x per jaar een etentje voor de studenten georganiseerd. De huidige accommodatie is mij niet bekend, daar kan ik geen cijfer voor geven maar de begeleiding is prima, je kan ook boekjes lezen uit haar bibliotheek en ze kijkt het na als je daar een verslagje over schrijft.

 2. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ik heb nu vier jaar les bij Annemarie en het blijft boeien. Zeker door haar manier van lesgeven: elke keer op een andere manier wordt “oude lesstof” herhaald en meteen uitgebreid met nieuwe woorden.
  De lesboeken vormen de basis, maar Annemarie stuurt bijna elke week wel een e-mail met extra uitleg of oefeningen. Af en toe krijgen we Chistes en die zijn erg leuk (grapjes in het Spaans) of zingen we liedjes (gemaakt door Annemarie).
  We hebben pas een Cubaanse film besproken en gesproken met een Spaanssprekende gast.
  Willen we extra oefeningetjes om bijv. de Gerundio beter te snappen: geen probleem.
  Elke les ga ik met meer kennis naar huis en soms met kramp in mijn kaken van het lachen.
  We hebben les in een leslokaal in “De Couburg” te Koudekerke en elk jaar gaan we met alle lesgroepen eten: zeer gezellig en er wordt geld opgehaald voor een goed doel.
  Ik raad haar lessen iedereen aan die op een gezellige, toegankelijke manier veel wil leren van de Spaanse taal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek