Cervantes Spaanse School

Het Instituto Cervantes is een publieke instelling die in 1991 in Spanje werd opgericht om het  onderwijs in de Spaanse taal te bevorderen en de cultuur van Spanje en de Spaanssprekende landen van Latijns-Amerika te verspreiden.  Het hoofdkantoor is gevestigd op twee plaatsen in Spanje: in Madrid en in Alcalá de Henares, de geboortestad van de schrijver Miguel de Cervantes. Intussen zijn er centra van het Instituto Cervantes op alle  continenten.

We organiseren algemene en bijzondere cursussen Spaans, maar ook cursussen van de andere talen die in Spanje worden gesproken.  Namens het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport geven we het Diploma Spaans als Vreemde Taal (DELE) uit en organiseren we de examens voor dit diploma. We houden ons bezig met het moderniseren van lesmethodes en verzorgen bij- en nascholingscursussen voor docenten Spaans.  We nemen actief deel aan programma’s ter verspreiding van Spaanse taal. We organiseren allerlei culturele activiteiten, samen met Nederlandse en andere Spaanse en Spaans-Amerikaanse organisaties. We beschikken over een bibliotheek met moderne technologische voorzieningen.

Locatie: Utrecht

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

Beoordelingen Prijs Geen beoordelingen Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen Totaal Geen beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek