Language Partners (Aristo Taaltrainingen)

Language Partners staat bekend als een goed georganiseerd taleninstituut. Onze cursisten krijgen een kwalitatief hoogwaardige taaltraining voor een redelijke prijs. Jaarlijks ruim 4.000. Kwaliteit zonder kopzorgen. Value for Money. Met behulp van state of the art leermiddelen. Opdat u zo plezierig mogelijk leert. Want dan beklijft de lesstof het best. Onze trainers vormen een enthousiast team van gedreven professionals. Zij worden daarbij ondersteund door een zeer klantvriendelijk backoffice. Alle mensen van Language Partners hebben echt een passie voor hun vak. Dat blijkt wel uit de complimenten in de eindevaluaties van onze klanten. Al onze taaltrainers hebben verstand van één of meerdere branche(s). In totaal ruim twintig. Uw branche zit daar beslist ook bij. Bij Language Partners wordt u daarom vanzelfsprekend beter in uw vaktaal. Waardoor u nog meer zelfvertrouwen krijgt in het toepassen van o.a. de Spaanse taal.

Language Partners is flexibel. Onze taaltrainingen kunt u op vele manieren volgen. Face to face, in-company of in één van onze vestigingen. Met uw pc via Language Partners Online. Via podcasts. Of longdistance learning via het web. Waar ter wereld u ook bent. Blended Learning noemen we dat. Language Partners is een bijzonder en vooral flexibel taalbedrijf. Het moet voor u in alle opzichten altijd “Always a Pleasure” zijn.

Locatie: Amersfoort, Amsterdam, Breda, Den Haag, Nijmegen, Rotterdam, Zwolle

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

 

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

1 Comment on “Language Partners (Aristo Taaltrainingen)

  1. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

    Prijs
    Begeleiding
    Leerplek

    Een goede combinatie van theorie en ook de toepassing in gesprekken met de docent / sluit goed aan op de wensen die ik had!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek