Elycio Talen

Zaken doen in het buitenland is mensenwerk. Succes hangt vaak af van goede communicatie. Hoe doe je dat? Simpel: door de taal te spreken van uw zakenpartner. Elycio Talen biedt taaltrainingen waarmee u in alle taalgebieden – van Arabisch tot Zweeds – uit de voeten kan. Met onze professionele trainers leert u een taal op een praktische manier: gericht op úw sector. Wat u ’s ochtends heeft geleerd, brengt u ’s middags al in de praktijk.

Een andere taal betekent vaak ook een andere manier van denken. Elke taal kent zijn eigen omgangsvormen: wanneer u die goed kent, wordt zaken doen een stuk gemakkelijker. Bij Elycio Talen leert u daarom naast de taal óók de cultuur van een land kennen. U krijgt bij ons dus niet alleen de techniek, maar ook de handleiding. Want dat is in úw zakelijke belang.

Elycio is Latijn voor ‘teweegbrengen’ en dat is precies waar onze taaltrainingen op zijn gericht: doelgericht een taal gebruiken. Wij bieden u hiertoe een breed pakket aan trainingen: individueel, per groep, in-company, bij u thuis of in het buitenland. In nauw overleg wordt voor u persoonlijk of uw organisatie een training op maat samengesteld.

Locatie:
Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Papendrecht, Rijswijk, Zeist, Esnchede (o.v.v. Talen Twente)

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door! 
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst) 

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

1 Comment on “Elycio Talen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek