HAN Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

De HAN investeert in modern en kwalitatief onderwijs. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ruim 30.000 studenten meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs en onderzoek is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Ten behoeve van aantrekkelijk en effectief taalonderwijs biedt HAN de talen zo praktisch mogelijk aan. Het doel van de  talen binnen de opleidingen van het Instituut IB&C is studenten voor te bereiden op werken met professionals van over de grens. Je leert vaardigheden als: telefoneren, onderhandelen, gesprekken voeren, presenteren, solliciteren en organiseren. Uiteraard maken grammatica en het leren van idioom ook deel  uit van het programma.

Voor studenten die vreemde talen in het studieprogramma hebben, organiseren we regelmatig buitenlandse reizen of bedrijfsbezoeken. Ook nodigen we gastdocenten en buitenlandse studenten uit en we organiseren themabijeenkomsten. Ook kunnen de talendocenten je uitgebreid informeren over zomercursussen in Spaanstalige landen.

Het leren van een taal vraagt om uithoudingsvermogen en discipline. Het is te vergelijken met het beoefenen van een sport of het  bespelen van een muziekinstrument. Je leert de taal niet alleen  door achter je computer te zitten. Over het algemeen besteedt  een student bij IB&C aardig wat tijd aan de talen, zeker als je de ambitie hebt om stage te lopen in het buitenland of te studeren aan een buitenlandse partnerinstelling.

Locatie: Arnhem, Nijmegen

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door! 
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst) 

 

 

Beoordelingen Prijs Geen beoordelingen Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen Totaal Geen beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek