Spaanse Academie Guatemala

Op vakantie naar Spanje of Latijns-Amerika? Zaken doen met een Spaanstalig land? Teksten vertalen? Dan is dit het moment om een Cursus Spaans in Groningen te volgen! Cursus Spaans privélessen of in een groep, zakelijke Spaans voor bedrijven. cursus via internet door middel van videochat, lessen Spaans speciaal voor kinderen, bijles Spaans, helpen bij een presentatie, lessen Spaans speciaal voor kinderen en spaans leren op elk niveau van beginners tot vergevorderd. De lessen worden gegeven door Mainor Hernández García, afkomstig uit Guatemala. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van Spaanse lessen bij verschillende talenscholen en heeft nu een eigen taalschool in Groningen. Hij heeft de opleiding leraar basisonderwijs in Guatemala gevolgd en daarna meerdere diploma’s behaald voor het geven van Spaans als tweede taal.

Locatie: Groningen

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

 

Beoordelingen Prijs
Begeleiding
Leerplek
Totaal

8 Comments on “Spaanse Academie Guatemala

 1. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Goed opgezette cursus, waarbij je al heel snel echt Spaans leert spreken. Logische opzet van de lessen en interessante onderwerpen worden behandeld. Mainor is erg geduldig en de lessen worden op je eigen niveau gegeven. Ook erg leuk is dat je eerst een proefles kunt krijgen. Zo krijg je meteen een goede indruk en het is een leuke kennismaking. Ik volg ondertussen de lessen voor gevorderden, nadat ik als beginner ben gestart. Mocht je Spaans willen leren dan is dit zeker een aanrader!

 2. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Mainor is een hartelijke en enthousiaste docent die erg creatief is met het aanbieden van zijn eigen lesmateriaal. De afwisseling in de lessen en de vrolijke ongedwongen sfeer vind ik erg plezierig. Je krijgt spaanse les van iemand die spaans als moedertaal heeft gehad en leert je op die manier zeer snel spaans

 3. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Mainor is een rustige, grappige en zeker geduldige docent die op een leuke manier Spaanse les aanbiedt. Hij sluit goed aan bij je niveau en tempo. Hij weet op een leuke manier met afwisselend werkmateriaal Spaanse grammatica zelfs boeiend te maken. Zeker aan te raden!

 4. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Voor mijn werk moet ik regelmatig in Zuid-Amerika zijn en ben bij Mainor met beginnerslessen gegonnen. Mainor is een prima leraar die goed aansluit bij de behoefte, in mijn geval ook om spreek- en luistervaardigheid op te doen. De lessen zijn erg afwisselend ; een aanrader voor iemand als ik.

 5. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen

  Voor mijn stage ben ik nu in Nicaragua. Omdat ik nog helemaal geen Spaans sprak heb ik lessen genomen bij Mainor.
  Ik heb dyslexie en daarom is het leren van een nieuwe taal extra latig voor me. Mainor heeft heel veel gedult met me gehad. Hij heeft me altijd het gevoel gegeven dat ik het kan. De lessen zijn leuk en vooral heel productief. Je leert in snel tempo Spaans.
  Ik kan me nu goed redden in Nicaragua. Ik kan nog lang niet alles zeggen maar versta al een hele hoop. Ik kan beter Spaans dat ik van de voren had gedacht.

 6. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Leuke ervaring gehad met volgen van de lessen

 7. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Ik heb ontzettend veel geleerd bij Mainor. Hij heeft erg veel geduld. Ik had eerst ergens anders les gehad, maar dat waren vooral standaard zinnetjes. Mainor heeft zijn eigen materiaal en dat is erg leuk en interactief, maar ook zeer goed opgebouwd. Met de basis die hij mij heeft gegeven kan ik zelf gesprekken maken.
  Ik heb er erg veel aan gehad bij mij reizen naar Mexico en Spanje.
  Ik raad iedereen hem aan. Als ik hem 10 sterren kon gevenvoor de begeleiding,dan deed ik dat Super!!!!! Hij is ook flexible que tijden, ik werk onregelmatig en elke week kon ik een les plannen
  Ik hoop snel nog weer een vervolg aan de cursus te geven.

 8. Was deze beoordeling handig voor jou? Yes   No

  Prijs
  Begeleiding
  Leerplek

  Spaans leren bij Alexandra is mij heel erg goed bevallen. Zij geeft op een plezierige manier les. Rustig en met veel geduld. Je leert al heel snel om zelf Spaans te praten. De grammatica is geen doel op zich, maar helpt bij het leren praten. De lessen waren heel afwisselend, doordat zij steeds extra materiaal beschikbaar had. Ik kan me nu redden in een Spaanstalig land. Een echte aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek