Spaans Taalcentrum Don Quichot

Spaans Taalcentrum Don Quichot is opgericht met de doel de Spaanse taal en de cultuur van Spanje en Latijns-Amerika te bevorderen. Wij verzorgen tegen een goede prijs cursussen in de provincie Groningen en omgeving voor ieder die de Spaanse taal op een efficiënte, snelle en leuke manier wil leren spreken en verstaan. De lessen worden gegeven door een native speaker en lesbevoegde docent Spaans als Vreemde Taal met ruime ervaring aan diverse scholen en taleninstituten in binnen- en buitenland (o.a. de Rijksuniversiteit Groningen, Noorderpoortcollege, de Volksuniversiteit). Daarnaast is de docent enthousiast, geduldig en motiverend, waardoor iedereen zich in de les op zijn gemak zal voelen. Wij zijn ervan overtuigd dat met een goede lesmethode en begeleiding iedereen een vreemde taal kan leren, het is alleen een kwestie van tijd, toewijding, oefening en motivatie.

Wij helpen u graag Spaans te leren op een spontane en interactieve manier waardoor de lessen zowel leerzaam als plezierig worden ervaren. Tijdens de lessen wordt rekening gehouden met specifieke behoeften en voorkeuren van de cursisten. Aangezien er verschillende behoeftes, interesses en redenen kunnen zijn voor het leren van de Spaanse taal, bieden wij een brede selectie cursussen op alle niveaus. Hopelijk vindt u in het aanbod van ons taalcentrum een cursus die bij u past zodat u met ons de passie voor deze wereldtaal kunt delen. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen als u na het lezen van de informatie op deze site nog vragen hebt.

Locatie: Groningen

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door!
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst)

 

Beoordelingen Prijs Geen beoordelingen Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen Totaal Geen beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek