Volksuniversiteit Doetinchem

De Volksuniversiteit voor Doetinchem en omstreken is een zelfstandige, niet-gesubsidieerde stichting, die zich ten doel stelt volwassenen uit alle lagen van de bevolking de mogelijkheid te bieden tot verdere vorming, ontwikkeling of scholing. Zij is niet gebonden aan enige godsdienstige of politieke richting.

Taalcursussen vormen het hart van het cursusaanbod van de Volksuniversiteit.Het accent bij de taalcursussen ligt vooral op de spreek- en luistervaardigheid. Naast de taal wordt er ook aandacht besteed aan de cultuur van het land. Vooral omdat de cursussen niet gericht zijn op het behalen van een diploma, kan in een ontspannen sfeer gewerkt worden en is er ruimte om rekening te houden met de wensen en de behoeften van de cursisten. De docenten gaan er wel van uit dat hun cursisten wekelijks enige tijd besteden aan huiswerk. De cursussen worden op verschillende niveaus gegeven.

Locatie: Doetinchem

Heb jij ervaring met Spaans leren bij deze instantie? Geef dan hieronder een beoordeling door! 
(alleen je naam en je bericht worden geplaatst) 

Beoordelingen Prijs Geen beoordelingen Begeleiding Geen beoordelingen Leerplek Geen beoordelingen Totaal Geen beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

PrijsBegeleidingLeerplek